Tips

Alsterå & Co AB

Tips

 

Håranalys och/eller mananalys på häst

Känner du dig trött och hängig eller upplever du att din häst ej är i sin fulla potential? Hur ver du om du eller hästen får i sig de vitaminer och mineraler som behövs för att fungera på bästa sätt?

Håranalys är en metod för att mäta kroppens mineralstatus och därigenom upptäcka brister eller överskott. Håret avspeglar kroppens intracellulära tillstånd, dvs vilka ämnen som tas upp respektive utsöndras av kroppen.

Jag har under många år gjort håranalyser på hästarna samt fått fantastisk feedback som har hjälpt oss vidare med träning efter att minera varit i balans. Därav kan jag varmt rekommendera det.

 

Vill du göra en håranalys? Antingen på människa, häst eller hund.

Klipp nära huden – eller på häst, ryck manen så du får med hårsäcken. Är det på människa och du har färgat, så går det bara att göra på utväxten...

Lägg i ett vanlig kuvert, håren i hushållspapper. Skriv en lapp där det står:

- kön

- ålder

- ditt namn

- telefonnummer

- Fullständig analys 600 kr - det gör man alltid första gången. Sedan kan man göra uppföljning bara med mineralanalys efter 6-12 månader.

Skicka till:

Cecilia Oscarsson

Samstorp 406

655 93 Karlstad

 

Vem är Cecilia? Jobbar både som tandläkare och homeopat. Har själv islandshästar, och har jobbat med detta i många år! Jag startade 2007 - tio års feedback. Tacksam!

SMS:A sedan 0709-18 80 00 för att boka tid, skriv när du sände in ditt hårprov.

När du fått din bokade tid ringer du mobilnr ovan!

Ta fram papper och penna för du kommeratt skriva för fullt under samtalet (inget papper sänds, utan endast det du skriver. Samtalet tar max 30 min. Skriv gärna ner några frågor innan samtalet. (Det är så prisvärt pga att det ej är administration).

Sätt in 600 kr på BG 5716-8064 innan samtalet!

Detta kan vara första steget varför det ej har gått så som du hade tänkt med din häst. Här får du en analys som hjälper dig hitta verktyg så att magen och kroppen är i bästa balans. I samtalet kommer du att få feedback om vilka obalanser som finns i hästen just nu, samt tips på åtgärder. /Anette

 

Anette Alsterå

 

 

E-post: anette@alstera.net

 

 

 

 

 

Alsterå & Co AB 2013 © Din väg... - www.alstera.net - anette@alstera.net